Zorgen voor het welzijn van uw kudde betekent een verhoogde productiviteit verzekeren! Meer rust en welzijn is beter voor uw koeien. Het installeren van een koeborstel voor uw kudde is daarom niet te verwaarlozen.

Koeien dienen zichzelf van tijd tot tijd te schuren en te schrapen.  Op deze manier verwijderen zij allerlei ongedierte (parasieten, mijten, schubben, enz.) waar ze last van kunnen hebben en maken zij zichzelf schoon. Het installeren van koeborstels op de veehouderij is goed voor het fysieke welzijn van de dieren. Het voorkomt ook dat de dieren zich tegen een boom of hek schuren en beperkt zo het risico op verwondingen. Een hoog welzijnsniveau bij vee helpt stress te verminderen en zorgt zo voor een betere gezondheid. Het bevorderen van dierenwelzijn op uw bedrijf heeft daarom meerdere voordelen, vooral op het gebied van melkproductie.

EasySwing, de ideale koeborstels voor uw veehouderij!

Om het welzijn en comfort van uw dieren te garanderen, raadt Vital u de EasySwing koeborstels aan. Hun formaat maakt een volledig roterende beweging mogelijk. Ze zijn eenvoudig te installeren en bestaan uit borstelschijven die vervangen kunnen worden als ze na verloop van tijd versleten zijn. Omdat ze geen elektriciteit nodig hebben, kunnen de borstels zowel binnen als buiten geplaatst worden.

VITAL CONCEPT ONTDEKKEN

Al onze expertise tot uw dienst

De EasySwing koeborstel is een compleet, robuust en praktisch product dat tot het fysieke en mentale welzijn van uw koeien bijdraagt. Het helpt koeien hun natuurlijke gedrag uit te voeren en zo hun productiviteit te verhogen.

Meer info over het product
vorig Waarom zou u voor maiszaad van Vital kiezen? Veehouders geven u het antwoord!
Ga verder Waarom zou u uw landbouwwielen moeten vervangen?
0 Comment(s)