|
Nederlands flagNederlands
Sluiten
Winkelmand ( excl. BTW)

Biestzakken Perfect Udder®

Niet in voorraad
Nog %1 beschikbaar
P/N
decl-02245
Vanaf € 46,62 € 56,41 / eenheid 
Kwaliteit

Al onze producten zijn in de praktijk getest en gevalideerd

Advies

Ons team staat tot uw beschikking om advies te geven dat is afgestemd op uw behoeften.

Kortingen van -4%, -5%, -6%

Profiteer van onmiddellijke kortingen op al uw aankopen vanaf € 1000

Transportlogistiek

Ons team bereidt en levert uw bestelling waar u dat wilt, dankzij onze eigen vloot van 40 premium chauffeurs.

Voor een veilige biestdistributie

Aantal

Biestbeheer met Perfect Udder® zakjes stelt u in staat om de biestdistributie te beveiligen.
Het doel is om herbesmetting van het colostrum met soms besmette distributieapparatuur te voorkomen.
Met deze wegwerpzakjes wordt "afwassen" vermeden en werkt u snel en efficiënt en zonder toegevingen te moeten doen aan de "sanitaire" kwaliteit van het biest.
De wegwerpzakjes van 2 tot 4L laten u toe om de biest te pasteuriseren, te koelen, in te vriezen, op te warmen, toe te dienen aan uw kalveren zonder enige behandeling. De voedings- en gezondheidskwaliteit van het product blijft behouden.
Dankzij de draagtas en de stevige sonde (of speen) dient u het colostrum rechtstreeks toe. Zodra de zak leeg is, gooi je hem weg.
Voor het gebruiksgemak bij het vullen van de zak, is de gegradueerde houder een essentieel hulpmiddel.
Er is een speciale aanduiding voorzien om met een viltstift de identiteit (naam en/of nummer) van de koe en de kwaliteit van het biest aan te geven.
Dankzij het gepatenteerde centrale oogje gebeurt het ontdooien van het biest sneller en homogener en is er geen risico dat de antistoffen in het colostrum worden vernietigd.

Caractéristiques

De zakjes met een inhoudscapaciteit van 2,3 of 4 liter passen zich aan het gewicht van het kalf en de verschillende distributieprotocollen aan.

Aantal

Biestbeheerprotocol :
- Verzamelen van colostrum
- Colostrum kwaliteitscontrole met een refractometer en registratie
- Zachte pasteurisatie met het Matilda-systeem (60°C gedurende 60 minuten)
- Invriezen // Opslag
- Verwarming in een waterbad op 40°C (maximaal 1 uur )
- Distributie aan kalveren
- Vernietiging van de zak.

Extra informatie