|
Nederlands flagNederlands
Sluiten
Winkelmand ( excl. BTW)

SuperHeat analoge melkverwarmer

In voorraad
P/N
34027118
€ 215,33 € 260,55 / eenheid 
Kwaliteit

Al onze producten zijn in de praktijk getest en gevalideerd

Advies

Ons team staat tot uw beschikking om advies te geven dat is afgestemd op uw behoeften.

Kortingen van -4%, -5%, -6%

Profiteer van onmiddellijke kortingen op al uw aankopen vanaf € 1000

Transportlogistiek

Ons team bereidt en levert uw bestelling waar u dat wilt, dankzij onze eigen vloot van 40 premium chauffeurs.

Beschrijving

Het onmisbare tool om een goede melkvertering bij de kalveren te verzekeren


Voordelen


De Super Heat analoog melkverwarmer is uitgerust met een innovatieve temperatuursensor die ter hoogte van het koudste punt in de melk wordt geplaatst. Dit zorgt voor een gelijkmatige verwarming zonder stroomonderbreking.

Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt, wordt het optische signaal uitgeschakeld en is de melk klaar om te worden verstrekt. Dankzij de anti-kalk PFTE-coating op het verwarmingselement kan de melkverwarmer snel en doeltreffend worden gereinigd.




Eigenschappen


Spanning: 230V

Vermogen: 2300W

Beschermingsgraad: IPX7

Maximale diameter van het verwarmingselement: 160mm

Minimale onderdompelingsdiepte: 80mm

Maximale onderdompelingsdiepte: 690mm

Verwarmingscapaciteit: 20L

Totale hoogte: 80cm

Regelbaar temperatuurbereik: 10-90°C

3m aansluitsnoer.

Uitgerust met een houder om het snoer op te bergen.

Gewicht: 3.8kg.




Gebruiksaanwijzing


Dompel het verwarmingselement in de melk. Voor een goede werking moet het verwarmingselement volledig ondergedompeld zijn.

Sluit de melkverwarmer aan.

Zet de thermostaat op de gewenste temperatuur.

Als de melk warm is, moet u het verwarmingselement uitschakelen voordat u het uit de melk haalt.

Spoel het verwarmingselement onmiddelijk af met koud water.

Reinig het verwarmingselement met een reinigingsmiddel voor melkmachines.

Het verwarmingselement mag niet schoongeschuurt worden om beschadiging van het oppervlak dat in contact komt met de melk te voorkomen.